Zařízení & příslušenství
黑松露炒黑虎虾
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
黑虎虾 约15-20只450 克
-
水500 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
蟹味菇 推荐蘑菇头部分40 克
-
芦笋 切5厘米段40 克
-
红甜椒 切块40 克
-
冰水 冷却用适量
-
油30 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
生抽5 克
-
黑松露酱20 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1863.9 mg
Protein
33.1 g
Kalorie
1401.5 kJ /
335 kcal
Tuk
17.5 g
Vláknina
8.1 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
12.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新春家常菜
6 recepty/-ů
Čína
Čína