Zařízení & příslušenství
低温慢煮鲍鱼配烧椒酱
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
12 只
Suroviny
-
鲍鱼,带壳10 - 12 只
-
生抽15 克
-
蚝油5 克
-
姜 切片10 克
-
花椒10 - 15 颗
-
冰糖粉 约1/2茶匙2 - 3 克
-
料酒20 克
-
水1500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 只
Sodík
187.4 mg
Protein
7.3 g
Kalorie
204.5 kJ /
48.9 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
新春家常菜
6 recepty/-ů
Čína
Čína