Zařízení & příslušenství
Mousse au chocolat
Příprava 20min.
Celkový 4hod.
8 Portionen
Suroviny
-
Eier getrennt5
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt250 - 300 g
-
Wasser1000 g
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken (2 cm)250 g
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)80 g
-
40 g ZuckerVanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Beeren, gemischt, frisch (volitelně) zum Garnieren
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
96 mg
Protein
8 g
Kalorie
1880 kJ /
449 kcal
Tuk
38 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
22 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spaghetti-Eis-Dessert
10min.
Espresso-Martini
5min.
Allrounder-Brot
45min.
Bratapfel-Likör
1hod. 20min.
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40min.
Zaziki
10min.
Erdbeer-Lollis
40min.
Schokoladen-Fudge-Kuchen
1hod.
Cremiger Feta-Dip
5min.
Fränkischer Kartoffel-Käsekuchen
2hod. 10min.
Lachs-Gemüse-Ei-Muffins
45min.
Kartoffelcremesuppe
35min.