Pizza napolitaine

4.6 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 9hod.
2 portions

Suroviny

  • 450 g d'eau
  • 3 g de levure boulangère fraîche (de la taille d'un petit pois env.)
  • 360 g de farine T00 (voir conseil) et un peu plus pour fariner
  • 8 g de sel
  • 30 g de jus de citron
  • 200 - 220 g de tomates pelées en dés, en boîte
  • 200 - 250 g de mozzarella au lait de bufflonne égouttée, émiettée (env. 2 boules)
  • huile d'olive pour arroser
  • brins de basilic frais pour décorer

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2271 mg
Protein 45 g
Kalorie 4290 kJ / 1025 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 147 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...