Brioche (glutenfrei)

Brioche (glutenfrei)

3.3 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
12 Scheiben

Suroviny

  • Milch
    180 g
  • Zucker
    70 g
  • frische Germ
    25 g
  • Buchweizenmehl
    20 g
  • Butter etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Eier (Größe M)
    4
  • glutenfreie Mehlmischung z.B. von Schär, Fini's Feinstes etc.
    380 g
  • Salz
    1 TL
  • Flohsamenschalen
    2 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Sodík 231 mg
Protein 7 g
Kalorie 1024 kJ / 245 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...