Zařízení & příslušenství
焗烤三文鱼配螺旋西葫芦
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
西葫芦 细长型,直径约5公分800 克
-
柠檬 ½个柠檬榨汁,½个切片(5毫米)1 个
-
4 个 冷冻去皮三文鱼片, (每个约150-200克)新鲜去皮三文鱼片 (每个约150-200克)4 个
-
盐½ 茶匙
-
新鲜欧芹 切成小块,额外准备装饰用20 克
-
蒜瓣4 个
-
日晒油漬干番茄 沥干,保留油100 克
-
卡宴辣椒粉 (volitelně)½ 茶匙
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
469.7 mg
Protein
36.6 g
Kalorie
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Tuk
28.4 g
Vláknina
5.7 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起螺旋吧
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
海参炖蛋
30 Min
豆豉蒸鲜鲍
30 Min
红烧带鱼
45 Min
蒜薹炒鱿鱼
35 Min
炖鱼
45 Min
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Keine Bewertungen
自制鱼丸
Keine Bewertungen
糟溜鱼片TM7
Keine Bewertungen
荠菜蘑菇烩鱼片
25 Min
家烧带鱼
30 Min
白蟹豆腐煲
Keine Bewertungen
三文鱼菌菇烩饭
30 Min