焗烤三文鱼配螺旋西葫芦

焗烤三文鱼配螺旋西葫芦

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 西葫芦 细长型,直径约5公分
    800 克
  • 柠檬 ½个柠檬榨汁,½个切片(5毫米)
    1 个
  • 新鲜去皮三文鱼片 (每个约150-200克)
    4 个
    4 个 冷冻去皮三文鱼片, (每个约150-200克)
  • ½ 茶匙
  • 新鲜欧芹 切成小块,额外准备装饰用
    20 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 日晒油漬干番茄 沥干,保留油
    100 克
  • 卡宴辣椒粉 (volitelně)
    ½ 茶匙
  • 500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 469.7 mg
Protein 36.6 g
Kalorie 2030.4 kJ / 485.3 kcal
Tuk 28.4 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše