番茄豆腐鳕鱼

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 5 克
  • 番茄 切小块
    100 克
  • 番茄沙司
    10 克
  • 300 克
  • 1 小撮
  • 蘑菇 切片
    50 克
  • 豆腐 切小块
    120 克
  • 鳕鱼排 切2×2厘米块
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 163 mg
Protein 15.1 g
Kalorie 518.7 kJ / 124 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 5.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...