Zařízení & příslušenství
番茄豆腐鳕鱼
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油5 克
-
番茄 切小块100 克
-
番茄沙司10 克
-
水300 克
-
盐1 小撮
-
蘑菇 切片50 克
-
豆腐 切小块120 克
-
鳕鱼排 切2×2厘米块100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
163 mg
Protein
15.1 g
Kalorie
518.7 kJ /
124 kcal
Tuk
5.6 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
5.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
营养儿童餐 2-5岁
20 recepty/-ů
Čína
Čína