Zařízení & příslušenství
双色鱼蛋汤
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
胡萝卜 切块30 克
-
水700 克
-
新鲜嫩菠菜 取叶子30 克
-
鲈鱼 纯肉100 克
-
玉米淀粉16 克
-
蛋清20 克
-
白胡椒粉2 小撮
-
油 涂抹用适量
-
盐 约1小撮1 克
-
蟹味菇50 克
-
小白菜 详见要诀40 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
292.5 mg
Protein
13.2 g
Kalorie
409.8 kJ /
98 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
9.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
营养儿童餐 2-5岁
20 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
海参炖蛋
30min.
豆豉蒸鲜鲍
30min.
红烧带鱼
45min.
蒜薹炒鱿鱼
35min.
炖鱼
45min.
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Žádné hodnocení
自制鱼丸
Žádné hodnocení
糟溜鱼片TM7
Žádné hodnocení
荠菜蘑菇烩鱼片
25min.
家烧带鱼
30min.
白蟹豆腐煲
Žádné hodnocení
三文鱼菌菇烩饭
30min.