双色鱼蛋汤

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 胡萝卜 切块
    30 克
  • 700 克
  • 新鲜嫩菠菜 取叶子
    30 克
  • 鲈鱼 纯肉
    100 克
  • 玉米淀粉
    16 克
  • 蛋清
    20 克
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 涂抹用
    适量
  • 约1小撮
    1 克
  • 蟹味菇
    50 克
  • 小白菜 详见要诀
    40 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 292.5 mg
Protein 13.2 g
Kalorie 409.8 kJ / 98 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sacharidy 9.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše