Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
10 portions

Suroviny

Preparing the Turkey
  • turkey thawed, (14-16 lbs, to serve 8-10 people)
    1
Lemon Herb Cream
  • lemon thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
    1
  • rosemary, fresh leaves only, plus extra to garnish
    2 - 3 sprigs
  • thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish
    6 sprigs
  • pancetta diced
    85 g
  • garlic clove
    1
  • mascarpone
    140 g
  • salt to taste
    ½ tsp
  • black pepper, ground to taste
    ¼ tsp
  • butter, unsalted diced (2.5 cm/1 in.)
    225 g
Prepping the Turkey
  • onion quartered
    1
  • garlic bulb cut in half
    1
  • bay leaf, dried (volitelně)
    5
    5 bay leaf, fresh
Roasting
  • rosemary, fresh to garnish
  • thyme leaf, fresh to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 908.8 mg
Protein 93.9 g
Kalorie 3710.3 kJ / 886.8 kcal
Tuk 52 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 22.9 g
Sacharidy 6.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...