Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 550 g water
- 3 tsp dried instant yeast
- 45 g olive oil, plus extra to grease
- 750 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 tsp sea salt
- 200 g pitted Kalamata olives (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 888.2 kJ / 212.3 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 329.9 mg
Alternativní recepty
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Ranch Dressing
2h 15min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Waffle cones
35 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20 min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Cheeseburger focaccia
2h 15min
Classic Polish 'tort'
2 Std. 25 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min