Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 550 g water
- 3 tsp dried instant yeast
- 45 g olive oil, plus extra to grease
- 750 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 tsp sea salt
- 200 g pitted Kalamata olives (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 888.2 kJ / 212.3 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 5 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 329.9 mg
Alternativní recepty
Walnut cake with coffee frosting
1 Std. 10 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30 min
Greek pita breads
1h 15min
Romesco dip
10 min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Amaretto biscuits
30 min
Pascualina
1 godz. 45 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min