Pandișpan cu portocale roșii și Campari, la aburi

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 45min.
8 porții

Suroviny

  • portocale roșii fără coajă, tăiate segmente
    200 g
    200 g portocale, fără coajă, tăiate segmente
  • boabe de rodie
    120 g
  • miere
    20 g
  • Campari
    20 g
  • gin
    20 g
  • unt bucăți, plus pentru uns
    230 g
  • zahăr
    230 g
  • extract natural de vanilie
    2 lingurițe
  • ouă
    4
  • lapte
    120 g
  • coajă de portocale rasă
    3 lingurițe
  • făină plus pentru presărare
    230 g
  • praf de copt
    2 lingurițe
  • apă
    1100 g
Sos de vanilie
  • gălbenușuri
    6
  • lapte
    450 g
  • zahăr
    75 g
  • păstaie de vanilie
    1

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 184.1 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 2629.6 kJ / 628.5 kcal
Tuk 31.7 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 18.2 g
Sacharidy 72.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...