Pâtes crémeuses à la courge, scamorza et pecorino

4.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 70 g de fromage scamorza coupée en morceaux (2 cm)
  • 70 g de pecorino coupé en morceaux (2 cm)
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 60 g de céleri (volitelně) coupé en morceaux
  • 60 g de carotte coupée en morceaux
  • 40 g d'huile végétale
  • 270 g de chair de potiron coupée en morceaux (3 cm)
  • 1000 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 c. à café de cannelle, moulue (volitelně)
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 300 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliatelle

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 402.3 mg
Protein 20.2 g
Kalorie 2179.4 kJ / 520.9 kcal
Tuk 20.3 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 7.5 g
Sacharidy 65.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...