
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût (3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 30 g de farine blanche
- 30 g de concentré de tomates
- 160 g de lard à rôtir en tranches, en lanières (2 cm)
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 1 brin de romarin, frais
- 500 g de vin rouge
- 230 g de champignons de Paris, frais
- 150 g de petits oignons blancs, au vinaigre (grelots)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 615 kcal / 2575 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 11 g
Alternativní recepty
Purée de pommes de terre
45min
Filet mignon de porc en croûte
1hod. 15min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1hod. 10min
Lasagnes à la courge
1hod. 40min
Velouté de légumes
45min
Filet de porc au four avec du riz
1hod. 20min
Compote de pommes
20min
Coq au vin
2hod.
Lasagnes
2hod.
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1hod.
Filet de porc sauce moutarde
30min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min