Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût (3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 30 g de farine blanche
- 30 g de concentré de tomates
- 160 g de lard à rôtir, en tranches, en lanières (2 cm)
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 1 brin de romarin, frais
- 500 g de vin rouge
- 230 g de champignons de Paris, frais
- 150 g de petits oignons blancs, au vinaigre (grelots)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2575 kJ / 615 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Gratin de chou-fleur
55 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 Min
Tarte aux pommes
1h
Porc braisé aux pommes
8h 20min
Compote de pommes
20 Min
Purée Parmentier nature
55 min
Filet de porc au four avec du riz
1h 20 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Velouté courge-coco
45 Min
Purée de patates douces
1h
Lasagnes
2h
Purée de pommes de terre classique
50 min