Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- 800 g de viande de bœuf, morceaux à ragoût (3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 30 g de farine blanche
- 30 g de concentré de tomates
- 160 g de lard à rôtir, en tranches, en lanières (2 cm)
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 1 brin de romarin, frais
- 500 g de vin rouge
- 230 g de champignons de Paris, frais
- 150 g de petits oignons blancs, au vinaigre (grelots)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2575 kJ / 615 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Velouté courge-coco
45 min
Gratin de chou-fleur
55 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Purée de pommes de terre classique
50 min.
Purée Parmentier nature
55 Min
Éplucheur Carottes rôties au thym et à la menthe
30 Min
Purée de pommes de terre
45 min
Velouté de légumes
45 min
Lasagnes
2 godz.
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min