Layer cake au chocolat et sauce caramel au beurre salé

5.0 2 hodnocení
Příprava 1hod. 20min.
Celkový 2hod. 40min.
12 parts

Suroviny

Le gâteaux au chocolat
  • 60 g de beurre, salé ou non salé en morceaux, et un peu pour les moules
  • 250 g de sucre en poudre
  • 8 œufs
  • 170 g de farine de blé
  • 11 g de levure chimique
  • 80 g de poudre de cacao
  • 2 pincées de sel
La sauce caramel
  • 250 g de sucre en poudre
  • 200 g de crème liquide, 30-40% m.g.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 de beurre, salé ou non salé
La crème fouettée
  • 600 g de crème liquide, 30-40% m.g. type fleurette
  • de lait pour imbiber les gâteaux

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 202.3 mg
Protein 10.8 g
Kalorie 10765 kJ / 2572.9 kcal
Tuk 262.7 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 165.2 g
Sacharidy 59 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...