Sauce caramel

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 30min.
395 g

Suroviny

  • 30 g de beurre non salé froid, en 1 cube (environ 2,5 cm x 2,5 cm)
  • 255 g de sucre
    255 g de cassonade
  • 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses (min. 30% de matières grasses)
  • 1025 g d'eau
  • 1 c. à thé de jus de citron
  • 60 g de vinaigre

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 30 g

Sodík 10.2 mg
Protein 0.4 g
Kalorie 635.1 kJ / 151.8 kcal
Tuk 8.2 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 19.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...