Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)

4.9 7 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions

Suroviny

  • New potatoes with skin
    1000 g
  • coarse salt
    100 g
  • water
    100 g
  • octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces
    1
  • yellow onions cut in halves
    80 g
  • garlic cloves
    6
  • fresh coriander leaves
    20 g
  • olive oil
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 6994.2 mg
Protein 37.8 g
Kalorie 2629.5 kJ / 628.5 kcal
Tuk 36.1 g
Vláknina 5.4 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 38.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...