Zařízení & příslušenství
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
6994.2 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tuk
36.1 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
38.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Chinese-style beef stew
3hod. 30min.
Steamed Broccoli
25min.
Chicken and mushroom rice
45min.
Tomato and mushroom spaghetti
30min.
Yellow chicken curry with rice
1hod.
Rainbow Bowl
1hod. 15min.
Beef stew with gnocchi
3hod. 15min.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1hod.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min.
Creamy chicken and broccoli pasta
30min.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min.
Broccoli Cream Soup with Croutons
1hod.