Zařízení & příslušenství
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
New potatoes with skin1000 g
-
coarse salt100 g
-
water100 g
-
octopus (approx. 1000 g), cut in large pieces1
-
yellow onions cut in halves80 g
-
garlic cloves6
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
6994.2 mg
Protein
37.8 g
Kalorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Tuk
36.1 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
38.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Browned Pork Rice
Žádné hodnocení
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1hod.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min.
Mussels Mariniere
25min.
Browned Pork Rice
1hod.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min.
Fruit Ice Cream
5min.
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min.
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1hod. 30min.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min.
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3hod. 10min.