Zařízení & příslušenství
Basic Soup Purée
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portion
Suroviny
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
717.9 mg
Protein
4 g
Kalorie
449.7 kJ /
107.5 kcal
Tuk
4.2 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Apam Nasi
Žádné hodnocení
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min.
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min.
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
Žádné hodnocení
Mango Sorbet
5min.
All-Purpose Gluten Free Flour
5min.
Pil pil sauce
5min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Crêpes
1hod. 15min.
Chicken Nuggets
45min.
Strawberry Tiramisu
5hod. 20min.
Pea and mint soup
20min.