Basic Soup Purée

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portion

Suroviny

  • olive oil
    15 - 30 g
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
    170 - 200 g
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
    700 - 750 g
  • water
    750 - 800 g
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • salt to taste
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 717.9 mg
Protein 4 g
Kalorie 449.7 kJ / 107.5 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 14.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...