Zařízení & příslušenství
Basic Soup Purée
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portion
Suroviny
-
olive oil15 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 750 g
-
water750 - 800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
717.9 mg
Protein
4 g
Kalorie
449.7 kJ /
107.5 kcal
Tuk
4.2 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gazpacho
1 h 15 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
No ratings
Apple Onion Tea
15 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Stir fried broccoli and carrots
12 min
Pumpkin Pie
5 h
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 h
Dukkah
5 min
Prawn Laksa
50 min
Gazpacho
1 h 15 min
Homemade Soy Milk
30 min