Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
16 tranches

Suroviny

  • 60 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 240 g de riz complet
    240 g de riz blanc à grain court
  • 100 g de dattes dénoyautées
  • 140 g de pommes en quartiers
  • 1 ½ c. à café de levure chimique
  • 1 c. à café de bicarbonate de soude
  • 1 c. à soupe de cosses de psyllium
  • ½ c. à café de sel
  • 80 g de noix décortiquée
  • 4 œufs
  • 100 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 204.2 mg
Protein 3.5 g
Kalorie 685.2 kJ / 163.8 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 19.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...