Mini-Germknödel avec confiture de pruneaux, sucre au pavot et sauce à la vanille

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
10 pièces

Suroviny

Le sucre au pavot
  • 40 g de graines de pavot
  • 20 g de sucre
Les Germknödel
  • 100 g de lait
  • 10 g de sucre
  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 30 g de beurre et un peu plus pour graisser
  • 270 g de farine
  • 1 œuf
  • ½ c. à café de sel
  • 40 g de confiture de pruneaux
La sauce à la vanille et finition
  • 400 g de lait
  • 1 œuf
  • 50 g de sucre
  • ½ gousse de vanille pulpe grattée
  • 7 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
  • 500 g d'eau

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pièce

Sodík 164 mg
Protein 8 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...