Zařízení & příslušenství
Polenta
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 Portionen
Suroviny
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
1 Bouillonwürfel (für 0,5l)Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz1 TL
-
Maisgriess mittelfein250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Choche wiä no niä.
203 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Guacamole
1 Std.
Avocado-Gurken Salat
20 Min
Chili con carne
45 Min
Steinpilz-Risotto
45 Min
Feuchter Haselnuss-Himbeer-Gugelhopf
1 Std. 10 Min
Vanillesauce
15 Min
Weiche Brötchen
1 Std. 45 Min
Erbsli Kartoffelstock
50 Min
Peperonisauce mit Bratwurstbällchen
30 Min
Fleischvögel
1 Std. 45 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 Std.
Poulet in cremiger Senfsauce
40 Min