Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemüse und Reis
- 300 g Zucchetti, in Stücken (3 cm)
- 250 g rote Peperoni, in Stücken (3 cm)
- 1 ½ TL Salz
- 1100 g Wasser
- 220 g Langkornreis (z.B. Parboiled, Garzeit 20 Minuten)
- 20 g Olivenöl
Sauce und Fisch
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 200 g Saucen-Halbrahm
- 50 g Weisswein
- 1 TL Salz
- 1 Msp. Pfeffer
- 1 Bio-Zitrone, abgeriebene Schale
- 30 g Wasser
- 4 Forellenfilets, mit Haut (je ca. 160 g), allfällig Gräten mit einer Pinzette entfernen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2387.7 kJ / 571.3 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 22.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Zucchettibeilage
30 Min
Kartoffelstock nature
55 Min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 Min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1 Std. 30 Min
Peperoni-Risotto
35 Min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min