
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sel
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 269 kcal / 1053 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 3.5 g
- Sacharidy
- 45.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Soupe harira
40 Min
Pains au beurre d'herbes
1 Std.
Fatayers aux épinards
2 Std. 5 Min
Pain marocain
2 Std. 45 Min
Chapati
1 Std. 10 Min
Pains turcs
2 Std. 15 Min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4 Std. 40 Min
Ghoribas marocains
35 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Harira
7 Std.