Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sel
- 2 c. à café de curcuma en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 bouquet de menthe fraîche
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1053 kJ / 269 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Harira
7h
Manaïches au zaatar
2h
Pain marocain
2u. 45min
Pain pide (pain turc)
2h
Focaccia à la crème de fromage
Žádné hodnocení
Pain libanais épicé
3u. 30min
Beurre beldi au zaatar
10min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Pains au beurre d'herbes
1h
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2j 15 menit
Pain indien (naan)
1u. 50min