Gâteau du Vully

4.0 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
8 parts

Suroviny

La pâte
  • 40 g de beurre coupé en morceaux et un peu plus pour graisser
  • 180 g de lait
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g)
    1 sachet de levure sèche, (env. 7 g)
  • 300 g de farine
  • 1 c. à café de sel
La garniture
  • 200 g de crème double (45 % de matière grasse)
  • 2 jaunes d'œufs
  • 150 g de sucre
  • 2 pincées de cannelle moulue (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 7 g
Kalorie 1592 kJ / 382 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...