Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de farine
nebo 540 g de farine d'épeautre claire - 260 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 40 g d'huile végétale
- 1 pincée de sucre
- 10 g de sel
- farine pour saupoudrer
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4464 kJ / 1066 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 181.5 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 11.9 g
Alternativní recepty
Crème glacée aux fruits
5 Min
Croissants au jambon
35 Min
Expérience culinaire
2 Std.
Focaccia aux tomates
40 λεπτ.
Gâteau des rois
1h 55min
Salade de carotte à la sauce yogourt
10 Min
Focaccia aux tomates cerises
2 Std.
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 Min
Poulet stroganov
50 Min
Sauce balsamique
10 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35 min
Fondue chinoise: 4 sauces en 1
45min