Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g de farine
nebo 540 g de farine d'épeautre claire - 260 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 40 g d'huile végétale
- 1 pincée de sucre
- 10 g de sel
- farine pour saupoudrer
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4464 kJ / 1066 kcal
- Protein
- 31.5 g
- Sacharidy
- 181.5 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 11.9 g
Alternativní recepty
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Sirop chai
35min
Poulet stroganov
50min
Pain vaudois à la croix
13u. 30min
Crème glacée aux fruits
5min
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40min
Expérience culinaire
2h
Chou frisé à la crème et spätzlis
35min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1 Std. 25 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Focaccia aux tomates
40min