Zařízení & příslušenství
白蟹豆腐煲
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
玉米淀粉 勾芡用10 克
-
水 勾芡用25 克
-
姜 切片25 克
-
油20 克
-
梭子蟹 一切四200 克
-
花雕酒40 克
-
水300 克
-
豆腐 切2X2厘米小块200 克
-
盐3 克
-
白胡椒粉1 克
-
葱 切沫2 根
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
448.5 mg
Protein
13.6 g
Kalorie
606.5 kJ /
145 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
季节
20 recepty/-ů
Čína
Čína