白蟹豆腐煲

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 玉米淀粉 勾芡用
    10 克
  • 勾芡用
    25 克
  • 切片
    25 克
  • 20 克
  • 梭子蟹 一切四
    200 克
  • 花雕酒
    40 克
  • 300 克
  • 豆腐 切2X2厘米小块
    200 克
  • 3 克
  • 白胡椒粉
    1 克
  • 切沫
    2 根

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 448.5 mg
Protein 13.6 g
Kalorie 606.5 kJ / 145 kcal
Tuk 7.8 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...