Glutenfreier Mandelkuchen

4.5 20 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
12 Portionen

Suroviny

  • Mandeln, enthäutet
    200 g
  • Butter zimmerwarm, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
    80 g
  • Eiweisse
    4
  • Salz
    1 Prise
  • Zucker
    100 g
    100 g Erythrit
  • Eigelbe
    4
  • Zitrone Saft und Abrieb
    1
  • glutenfreies Backpulver
    1 TL
  • Mandelblättchen
    60 g
  • Puderzucker zum Bestäuben
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 63.5 mg
Protein 6.4 g
Kalorie 993.4 kJ / 237.4 kcal
Tuk 18.2 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...