Zařízení & příslušenství
Paprika-Schafskäse-Dip
Příprava 10min.
Celkový 10min.
8 Portionen
Suroviny
-
Knoblauchzehe1
-
rote Paprika (150 g), in Stücken1
-
Feta in Stücken200 g
-
Frischkäse200 g
-
Basilikum abgezupft2 Stängel
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
7 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Finessen 4/2015
23 recepty/-ů
Německo
Německo