Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffeln und Eier
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 8 Eier, gesäubert
Dill-Senf-Sauce und Fertigstellung
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 75 g Senf
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2200 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Soljanka
45min
Senfeier
1h 5min
Eier in Petersiliensauce
1h
DDR - Soljanka
1h
Tote Oma
50 Min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Schmorgurken
30 Min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h
Königsberger Eintopf
45min