Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kartoffeln und Eier
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 8 Eier, gesäubert
Dill-Senf-Sauce und Fertigstellung
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 75 g Senf
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2200 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
DDR - Soljanka
1 Std.
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Königsberger Eintopf
45 Min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 Min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Eier in Petersiliensauce
1 Std.
Senfeier
1 Std. 5 Min
Schmorgurken
30 Min
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min