Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 200 g Schmand
- 200 g Kräuterschmelzkäse
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen, zum Bestreuen (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2619 kJ / 625 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Pizzasuppe
40 Min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min.
Buttermilch-Bohnen-Suppe
45 Min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min.
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Lakritz-Likör
1 Std. 30 Min
Königsberger Eintopf
45 Min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 Min
Kalter Hund
7u.
Mett-Porree-Suppe
40 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min