Zařízení & příslušenství
荠菜蘑菇烩鱼片
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
玉米淀粉7 - 8 克
-
水270 克
-
油10 克
-
荠菜 冷冻的荠菜碎60 克
-
蘑菇 切片120 克
-
盐2 - 3 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
鲈鱼 去骨切片200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
565.1 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
712.3 kJ /
170.3 kcal
Tuk
6.4 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
魔法
33 recepty/-ů
Čína
Čína