荠菜蘑菇烩鱼片

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 玉米淀粉
    7 - 8 克
  • 270 克
  • 10 克
  • 荠菜 冷冻的荠菜碎
    60 克
  • 蘑菇 切片
    120 克
  • 2 - 3 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 鲈鱼 去骨切片
    200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 565.1 mg
Protein 22.5 g
Kalorie 712.3 kJ / 170.3 kcal
Tuk 6.4 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 6.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...