Zařízení & příslušenství
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Příprava 25min.
Celkový 45min.
16 只
Suroviny
-
粉丝 干的100 克
-
水 浸泡用适量
-
生蚝,新鲜的 带壳约200克1只12 - 16 只
-
蒜头100 克
-
新鲜辣椒 小米辣,可省略2 支
-
油100 克
-
生抽40 克
-
蚝油20 克
-
白砂糖5 克
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 只
Sodík
153.8 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
439.4 kJ /
105 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
9.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
专业
24 recepty/-ů
Čína
Čína