Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Knoblauchzehen
- 400 g Weißwein, trocken oder halbtrocken
- 2 TL Salz
- 1200 g Champignons, klein
- 400 g Olivenöl
- 100 g Weißweinessig
- 3 Zweige Rosmarin
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1h 20min
Eingelegte Paprikaschoten
1 Std. 40 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Geschmolzene Tomaten im Glas
50min
Eingelegte Paprikaschoten
55min
Eingelegte Paprikaschoten im Glas
40min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 Std. 10 Min
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45min
Würzig eingelegtes Gemüse auf Vorrat - Haşlama Turşu
6 Std. 40 Min
Oliven in Tomatensauce
30min
Balsamico-Paradeiser
25min