Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Knoblauchzehen
- 400 g Weißwein, trocken oder halbtrocken
- 2 TL Salz
- 1200 g Champignons, klein
- 400 g Olivenöl
- 100 g Weißweinessig
- 3 Zweige Rosmarin
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1409 kJ / 337 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Marinade für Spare Ribs
10 Min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1h 10 min
Eingelegte Paprikaschoten im Glas
40 min
Würzig eingelegtes Gemüse auf Vorrat - Haşlama Turşu
6 Std. 40 Min
Marinierte Möhren
50 min
Ajvar
1 Std.
Eingelegte Pilze in Öl und Wein
45 min
Sambal
20min
Balsamico-Paradeiser
25 min
Grüne Steaksauce
10 Min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 Std. 20 Min