Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Speckwürfel
- 1 Stück Schweinedarm (1,5 m lang)
- 500 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- 100 g Eiswürfel
- ½ TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 10 g Noilly Prat
- 2 Eiweiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1148 kJ / 274 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lyoner
12 Std.
Klassische Bratwurst
3h 30min
Partywürstchen
1 godz. 10 min
Geflügelbratwurst
3h 30min
Bratwurst
2 godz.
Gefüllter Blumenkohl mit Fisch, Kartoffeln und Currysauce
10 godz.
Tee-Trüffel
2 Std. 30 Min
Weißwurst aus dem Glas
1 Std. 20 Min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Kalbsleberwurst im Glas
5 Std. 40 Min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Pfefferlinge
1h