Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Marinierte Möhren
50 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2sa
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Lila Erdäpfelmousseline
35 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1sa 10 dk
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25 min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2sa 20 dk
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min