
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Orangensaft frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 243 kcal / 1017 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30min
Würzige Aioli mit Sherry
40min
Espressodressing
5min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6hod. 10min
Asiatische Pflaumensauce
25min
Balsamico-Aprikosen-Marinade
6hod. 15min
Geschmorter Weinbergpfirsich mit Lavendeleis
6hod.
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4hod. 30min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25min
Filets mit Apfel-Zwiebel-Sauce
3hod.
Möhren in Zitronenöl
45min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min