Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Eierlikör-Sabayon
15min
Orangentrüffel
3 Std.
Safranmousse
2h 15 min.
Erdbeer-Curry-Ketchup
40min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2h 30min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Glühweinsabayon
10min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Zitrus-Aioli
10min