Zařízení & příslušenství
牛肉烩饭配溏心蛋
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
3 人份
Suroviny
-
鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
-
水 加至主锅的1升刻度线
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
-
土豆 切1×1厘米丁40 克
-
干月桂叶1 片
-
水340 克
-
油8 克
-
蚝油 可根据个人口味调节15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
342.2 mg
Protein
20.7 g
Kalorie
2209.5 kJ /
528.1 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
85.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
专业
24 recepty/-ů
Čína
Čína