Spaghetti alla carbonara

Spaghetti alla carbonara

3.3 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese in pieces (3 cm)
    60 gram
  • pecorino romano (volitelně) in pieces (3 cm)
    30 g
  • onion
    30 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • guanciale in strips (1 cm)
    150 g
    150 g pancetta, in strips (1 cm)
  • pasta, dried, type spaghetti
    350 g
  • large egg
    1
  • egg yolks large
    4 - 5
  • salt
    ½ tsp
  • black pepper, ground fresh and coarse
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 30.7 g
Kalorie 2540 kJ / 607 kcal
Tuk 27.5 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 63.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...