Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
Příprava 5min.
Celkový 40min.
2 portions
Suroviny
-
unsalted butter room temperature30 g
-
30 g whole milkheavy cream 30%-40% M.F.30 g
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1845 g
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
681.4 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
1898.5 kJ /
452 kcal
Tuk
40.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
20.9 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Mojito
5min.
Seafood Rice
Žádné hodnocení
Fruit Ice Cream
5min.
Browned beef mince
20min.
Shredded Lettuce
10min.
Sushi Rice
1hod. 5min.
Vanilla Bean Syrup
30min.
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50min.
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min.
Mushroom Risotto (TM6)
40min.
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1hod. 30min.
Poached eggs with blade cover
30min.