Zařízení & příslušenství
椰香奶酪佐焦糖柳橙
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
4 人份
Suroviny
-
綜合整粒堅果60 克
-
300 克 牛奶椰奶300 克
-
100 克 鮮奶油椰漿100 克
-
香草豆莢 只取香草籽1
-
洋菜粉1 茶匙
-
椰糖1 大匙
-
蜂蜜3 大匙
-
柳橙 約 2 顆,去皮(完全去除白色外皮),切成小塊300 克
-
椰子片無糖椰子脆片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
67.1 mg
Protein
6.2 g
Kalorie
1641.8 kJ /
392.4 kcal
Tuk
23.6 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
16.3 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
餐桌上的保養術
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
Mohlo by se vám také líbit...
檸檬愛玉
3hod. 25min.
芋仔冰
11hod.
古早味鳳梨冰
1hod. 20min.
草莓優格乳酪蛋糕
4hod. 30min.
紅豆冰淇淋
14hod. 25min.
日式水羊羹
6hod. 35min.
三色冰
Žádné hodnocení
香蕉巧克力慕斯
Žádné hodnocení
鹹焦糖慕斯
Žádné hodnocení
草莓提拉米蘇
3hod. 15min.
咖啡慕斯
Žádné hodnocení
鹽之花巧克力
Žádné hodnocení