Zařízení & příslušenství
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Příprava 1hod.
Celkový 12hod.
16 porties
Suroviny
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 16 porties
Sodík
1682.3 mg
Protein
60.7 g
Kalorie
11204.8 kJ /
2678 kcal
Tuk
217 g
Vláknina
10.7 g
Nasycený tuk
115.8 g
Sacharidy
135.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Hap en Tap
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Oesterzwam Soep
40min.
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Champagne gelei
Žádné hodnocení
Matzeballen
Žádné hodnocení
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Žádné hodnocení
Vegan challah brood
2hod. 30min.
Vegan citroen en zwarte thee taart
1hod. 30min.
Margarita van komkommer en chilipeper
Žádné hodnocení
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min.
Batbout met kaas
30min.