Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar

Žádné hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 8hod.
24 stuks

Suroviny

Amandel en Poedersuiker
  • amandelpoeder
    95 g
  • poedersuiker
    95 g
  • water
    500 g
  • azijn
    50 g
Italian Meringue
  • suiker
    75 g
  • water
    20 g
  • eiwitten op kamerteperatuur
    2
  • voedingskleurstof zwart, in poedervorm
    1 el
Bloemkoolmousse
  • gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g
    3
  • eiwit
    1
  • zout
    1 snuifje
  • sjalot
    30 g
  • witte wijn
    1 el
  • witte chocolade callets
    25 g
  • bloemkoolroosjes
    200 g
  • room, min. 30% vet
    225 g
Afwerking
  • kaviaar (volitelně)
    30 g
  • eetbaar bladgoud (volitelně)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 stuk

Sodík 20.3 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 396.5 kJ / 94.8 kcal
Tuk 5.8 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 9.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...