Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 - 2 EL Anisschnaps (z.B. Ouzo)
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Feta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Schafskäse-Dip
10min
Schafskäse-Creme
5 Min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 Min
Avocado-Tomaten-Dip
10min
Frischkäse-Paprika-Dip
10min
Feta-Paprika-Dip
10min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Hirten-Aufstrich
10min
Hirtencreme
1 Std. 15 Min
Lachs-Dill-Creme
5 Min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 Min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min