Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 - 2 EL Anisschnaps (z.B. Ouzo)
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Feta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 443 kJ / 106 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basilikum-Parmesan-Creme
5 Min
Roter Frischkäse
5 Min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 Min
Hirten-Aufstrich
10 min
Hirtencreme
1h 15min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min
Schafskäse-Creme
5 Min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Radieschen-Dip
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min