Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g neutrales Öl
- 50 g Milch, zimmerwarm
- 20 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- ¼ TL Salz
- 1 TL Senf
- 1 TL Zitronensaft
- 30 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 8554 kJ / 2044 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 228 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 677 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchöl
15 λεπτ.
Bärlauch-Hollandaise
15 λεπτ.
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 λεπτ.
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Rotweinbutter
3 Std. 20 Min
Avocado-Bärlauch-Dip
10 λεπτ.
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 godz. 30 min
Bärlauch-Aufstrich
15 λεπτ.
Bärlauchbutter
10 λεπτ.
Radieschen-Dip
10 λεπτ.