豆腐乳酪布丁

豆腐乳酪布丁

4.7 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
6 人份

Suroviny

  • 奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化
    200 克
  • 嫩豆腐 擠乾水份
    200 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    150 克
  • 楓糖漿
    60 克
  • 冰糖粉 依個人喜好調整
    60 - 80 克
  • 日本太白粉
    1 ½ 大匙
  • 焦糖醬 (詳見要訣)
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 1.8 g
Kalorie 775 kJ / 185 kcal
Tuk 6.9 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...