Zařízení & příslušenství
豆腐乳酪布丁
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
6 人份
Suroviny
-
奶油乳酪 切塊,置於室溫軟化200 克
-
嫩豆腐 擠乾水份200 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)150 克
-
楓糖漿60 克
-
冰糖粉 依個人喜好調整60 - 80 克
-
日本太白粉1 ½ 大匙
-
焦糖醬 (詳見要訣)30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.8 g
Kalorie
775 kJ /
185 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜蜜蜜夏日冰品
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan