
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln vorwiegend festkochend, in Stücken
- 60 g Milch
- 30 g Olivenöl
- 4 Eier
- 1 Bund Petersilie abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Feta in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Packung Yufkateig (250 g, 10 Blätter, à 30 x 31 cm) z.B. von Tante Fanny
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 350 kcal / 1464 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1hod. 15min
Poca (türkische Hörnchen)
2hod. 10min
Schafskäsetaschen
2hod. 50min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1hod. 20min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1hod. 30min
Sesamkringel - Simit
2hod. 10min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1hod.
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1hod.
Gözleme mit Feta
1hod.
Pide mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1hod. 10min