Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 60 g Milch
- 30 g Olivenöl
- 4 Eier
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 5 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Packung Yufkateig (250 g, 10 Blätter, à 30 x 31 cm) z.B. von Tante Fanny
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Schafskäsetaschen
2h 50min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Gözleme mit Feta
1 Std.
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20 phút
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30 phút