
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Milch
- 80 g Olivenöl
-
15
g frische Hefe
nebo 1 ½ TL Trockenhefe (6 g) - 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 10 g Minze abgezupft
- 50 g Pecorino
- 75 g Frischkäse
- 1 ½ TL Schwarzkümmel-Samen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 220 kcal / 921 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Za´atar-Brot
1hod. 40min
Koriander-Falafeln
40min
Teigtaschen mit Fetakäse
1hod.
Vegetarische persische Bohnenpatties
1hod. 40min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1hod.
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Libanesisches Fladenbrot
3hod. 20min
Persisches Fladenbrot mit Kräuter-Walnuss-Dip
2hod. 35min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1hod.
Gözleme mit Feta
1hod.
Pide mit Spinatfüllung
1hod. 15min