Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 1 cucchiaino di zucchero
- 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta margherita (senza glutine)
50 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2hod. 55min
Pane arabo (senza glutine)
1 Std. 35 Min
Pane senza glutine
2 Std. 45 Min
Pasta frolla (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 Std. 50 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2hod. 55min
Besciamella (senza glutine)
15min