荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕

荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 4hod.
10 人份

Suroviny

餅乾派底
  • 冰糖粉
    150 克
  • 杏仁粉
    150 克
  • 蛋白
    6 顆
  • 覆盆子 可多備一些裝飾用
    250 克
    250 克 藍莓, 可多備一些裝飾用
蛋糕體
  • 萊姆皮 可多備一些裝飾用
    ½ 顆
  • 50 克
  • 明膠片 置於冰水中軟化,擠乾水份
    4 片
  • 新鮮荔枝 取果肉、去核,可多備一些裝飾用
    200 克
  • 冰糖粉
    80 - 100 克
  • 鮮奶油
    300 克
  • 蛋白
    2 顆

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.8 g
Kalorie 1127 kJ / 269 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 45.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...