
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
餅乾派底
- 150 克 冰糖粉
- 150 克 杏仁粉
- 6 顆 蛋白
-
250
克 覆盆子 可多備一些裝飾用
nebo 250 克 藍莓 可多備一些裝飾用
蛋糕體
- ½ 顆 萊姆皮 可多備一些裝飾用
- 50 克 水
- 4 片 明膠片 置於冰水中軟化,擠乾水份
- 200 克 新鮮荔枝 取果肉、去核,可多備一些裝飾用
- 80 - 100 克 冰糖粉
- 300 克 鮮奶油
- 2 顆 蛋白
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 269 kcal / 1127 kJ
- Protein
- 3.8 g
- Tuk
- 8.7 g
- Sacharidy
- 45.7 g
- Vláknina
- 2.1 g