Zařízení & příslušenství
荔枝覆盆子巴伐利亞蛋糕
Příprava 40min.
Celkový 4hod.
10 人份
Suroviny
餅乾派底
-
冰糖粉150 克
-
杏仁粉150 克
-
蛋白6 顆
-
250 克 藍莓, 可多備一些裝飾用覆盆子 可多備一些裝飾用250 克
蛋糕體
-
萊姆皮 可多備一些裝飾用½ 顆
-
水50 克
-
明膠片 置於冰水中軟化,擠乾水份4 片
-
新鮮荔枝 取果肉、去核,可多備一些裝飾用200 克
-
冰糖粉80 - 100 克
-
鮮奶油300 克
-
蛋白2 顆
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.8 g
Kalorie
1127 kJ /
269 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
45.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
甜蜜下午茶
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan