Zařízení & příslušenství
小西點
Příprava 25min.
Celkový 40min.
15 塊
Suroviny
-
蛋黃50 克
-
蛋100 克
-
細砂糖100 克
-
低筋麵粉 過篩120 克
-
冰糖粉 適量,灑粉用
簡易奶油餡
-
無鹽奶油 切塊,室溫軟化30 克
-
冰糖粉5 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
1.6 g
Kalorie
179 kJ /
42 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
6.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
必學!台式麵包
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan