![Masa madre (levadura natural) Masa madre (levadura natural)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/95639AD2-22C8-4AF3-9142-F80A487FFA90/Derivates/0FDEA068-E4CD-4FC3-8D9F-987A22A64DF7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puesta en marcha
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
1a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
2a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 4489 kJ / 1069 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 226 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Francesillas
3 Std. 15 Min
Hogaza rústica
24 Std.
Pan de centeno con masa agria
154 godz.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Hogaza exprés
50min
Hogaza de centeno
16h 50 min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Baguette
3h 45min
Masa madre de trigo
96 Std.