
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puesta en marcha
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
1a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
2a. activación
- 90 - 100 g de agua mineral, a temperatura ambiente
- 30 g de harina de trigo integral
- 50 - 70 g de harina
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 4489 kJ / 1069 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 226 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombones moldeados de frambuesa
2hod.
Pan blanco
1hod. 40min
Baguettinas
4hod. 5min
Baguette
3hod. 45min
Pan rústico
2hod.
Masa madre de trigo
96hod.
Pasta fresca básica
25min
Pan de maíz (Broa)
2hod. 20min
Pan de centeno con masa madre
2hod. 50min
Baguette
10hod. 40min
Hogaza de centeno
16hod. 50min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15hod.