Masa madre (levadura natural)

Masa madre (levadura natural)

4.0 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 120hod.
1 receta completa

Suroviny

Puesta en marcha
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina
1a. activación
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina
2a. activación
  • 90 - 100 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 30 g de harina de trigo integral
  • 50 - 70 g de harina

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 receta completa

Protein 34 g
Kalorie 4489 kJ / 1069 kcal
Tuk 4 g
Sacharidy 226 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...