Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 20 g de levadura prensada fresca y un poco más para engrasar el tazón
- 220 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 400 g de jitomate, maduro, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de hojas de albahaca fresca
- 300 g de mozzarella fresca
- 100 g de jamón cortado en tiras
- 4 huevos
Montaje
- 4 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3558 kJ / 851 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de brioche
5hod.
Empanadas de res
1 godz. 10 min
Pan a la parrilla (roosterkoek) con hamburguesas boerewors
1 Std. 45 Min
Empanadas argentinas
3u. 40min
Tortillas de harina caseras
1h
Empanadas argentinas
1h 50min
Panecillos de jamón y queso
1 Std. 15 Min
Niño envuelto
1h 30min
Nidos de chocolate
35min
Cuernitos
4hod.
Hojaldre rápida
1h 20min
Baguette
3h 45min