Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 20 g de levadura prensada fresca y un poco más para engrasar el tazón
- 220 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 400 g de jitomate, maduro, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de hojas de albahaca fresca
- 300 g de mozzarella fresca
- 100 g de jamón cortado en tiras
- 4 huevos
Montaje
- 4 huevos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3558 kJ / 851 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza diavola
2h 15 min.
Garibaldis de chocolate
50min
Empanadas de res
1 Std. 10 Min
Chocolatines
4 godz. 30 min
Calzone margarita con huevo
2 godz. 50 min
Calzone de verduras
40min
Relámpagos de chocolate
3 Std. 30 Min
Choco-rol de chocolate
30min
Bollos de papa
1h 20min
Palitos de pan
1h 45min
Hojaldre rápida
1h 20min
Focaccia - Demo presentadores
35min